Nota de premsa, 19 de gener de 2022

Paulig adquireix Liven, una innovadora empresa de snacks, per accelerar el seu creixement en els segments de snacks i productes tex-mex

Paulig, empresa familiar d’alimentació i begudes amb abast internacional, adquireix la innovadora empresa catalana Liven per fer créixer el seu negoci de snacks i productes tex-mex a Europa. Liven té un dels catàlegs de productes tex-mex i snacks més grans d’Europa, i el 2020 va generar ingressos per valor de 63 M€. L’empresa té uns 290 empleats que treballen entre Berga, Puig-Reig i Ocaña.

Amb aquesta adquisició es combinen la gran experiència en saboritzants i productes tex-mex de Paulig amb les capacitats d’innovació i fabricació de snacks de gran qualitat de Liven. A través de catàlegs de productes complementaris, les dues empreses poden reforçar la seva posició líder en els segments de snacks i productes tex-mex, en constant creixement a l’Europa occidental.

«L’adquisició de Liven és un pas important en l’execució de la nostra estratègia de creixement i la nostra ambició de convertir-nos en una de les empreses d’alimentació i begudes més rendibles i de més ràpid creixement d’Europa, així com de liderar el sector de manera sostenible. Les capacitats àgils de producció i innovació de Liven reforcen la posició de Paulig com a empresa líder a Europa en productes tex-mex i també complementa la nostra oferta amb nous snacks. A Paulig celebrem la incorporació de Liven a la nostra família», afirma Rolf Ladau, CEO de Paulig.

Salvador Montagut, CEO de Liven, veu aquesta nova situació amb el mateix entusiasme:
«El meu objectiu com a CEO ha estat garantir un futur sostenible per a Liven, els seus empleats i el Berguedà, al mateix temps que creixíem a escala internacional de manera afí als nostres valors, és a dir, vetllant per les persones i pel planeta. Que Liven passi a formar part de Paulig m’omple de satisfacció. Compartim els mateixos valors i ambicions de sostenibilitat i, conjuntament, podem enfortir les nostres capacitats d’R+D per crear una categoria forta de snacks per al grup i adaptar-nos a noves zones geogràfiques i a nous segments».

Compartim uns valors ferms i un enfocament sostenible
Paulig és líder a Europa en productes tex-mex, que es comercialitzen de manera internacional en 70 països. Paulig té una àmplia oferta de marques de client en diferents canals i una forta experiència en la creació de concepte i negoci de marques.​​
Tant Paulig com Liven són empreses familiars que comparteixen uns valors ferms, una cultura centrada en les persones i una estratègia empresarial a llarg termini. Les dues empreses fan èmfasi en un creixement sostenible i, per part seva, ​Liven funciona i produeix de manera sostenible, la qual cosa, juntament amb uns productes totalment basats en plantes, s’ajusta de ple a l’enfocament sostenible de Paulig
Liven té les oficines a Sant Cugat, les instal·lacions de producció a Puig-Reig i Berga, i el centre de distribució a Ocaña. Els 290 empleats que treballen actualment a Liven continuaran fent-ho com a membres de la plantilla de Paulig.

Per obtenir més informació, contacteu amb:
Verónica Ballesteros / Paula Gonfaus
Comunicacio@liven.es
Tel. 93 590 26 22

Sobre Paulig
Paulig és una empresa familiar d’alimentació i begudes orientada cap a una nova cultura de l’alimentació sostenible, beneficiosa tant per a les persones com per al planeta. Paulig ofereix productes saborosos: cafès i begudes, productes tex-mex i espècies, snacks i opcions vegetals. Les marques de l’empresa són Paulig, Santa Maria, Risenta, Gold&Green i Poco Loco. Les vendes de Paulig van ascendir a 920 M€ el 2020. L’empresa té més de 2.000 empleats apassionats en 13 països, que treballen amb un sol propòsit: oferir una vida plena de sabor.

www.pauliggroup.com