Aquesta web utilitza galetes pròpies i NO de tercers. En navegar o utilitzar els nostres serveis l’usuari accepta l’ús que fem de les galetes. No obstant això, l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i l’eliminació de les mateixes mitjançant la selecció de la corresponent opció en el seu Navegador. En cas de bloquejar l’ús de galetes al seu navegador és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Què és una galeta?
Una galeta és un petit fragment de text que els llocs web envien al navegador i que s’emmagatzemen en el terminal de l’usuari, el qual pot ser un ordinador personal, un telèfon mòbil, tableta, etc… Aquests arxius permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com l’idioma i les opcions preferides, el que pot facilitar la seva pròxima visita i fer que el lloc sigui més útil en personalitzar el seu contingut. Les galetes tenen un paper molt important, tot millorant l’experiència d’ús de la web.

Com s’utilitzen les galetes?
En navegar per aquest portal web l’usuari està acceptant que es puguin instal·lar galetes en el seu terminal i que ens permeten conèixer la següent informació:

  • Informació estadística de l’ús de la web.
  • El format de la web preferent en l’accés des de dispositius mòbils.
  • Les últimes recerques realitzades en els serveis de la web i dades de personalització d’aquests serveis.

Tipus de galetes utilitzades
Liven S.A. en aquesta web utilitza tant galetes temporals de sessió com galetes permanents. Les galetes de sessió emmagatzemen dades únicament mentre l’usuari accedeix al web i les galetes permanents emmagatzemen les dades en el terminal perquè s’hi accedeixi i s’utilitzin en més d’una sessió.

NO utilitza galetes de publicitat
Segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes a través de les galetes, el web pot utilitzar:

Galetes tècniques
Són aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través de la pàgina web o aplicació i la utilització de les diferents opcions o serveis que en ella existeixen. Per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a les parts web d’accés restringit, recordar els elements que integren una comanda, realitzar la sol·licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació i emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so.

Galetes de personalització
Són aquelles que permeten a l’usuari accedir al servei amb algunes característiques de caràcter general predefinides en el seu terminal o que el mateix usuari defineixi. Per exemple, l’idioma, el tipus de navegador mitjançant el qual accedeix al servei, el disseny de continguts seleccionat, geolocalització del terminal i la configuració regional des d’on s’accedeix al servei.